Αγγουράκι Τουρσί ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το τραγανό αγγουράκι τουρσί αποτελεί ένα εξαιρετικό μεζεδάκι για όλες τις εποχές, χαρακτηριζόμενο από τη γλυκόξινη γεύση του. Είναι ιδανικό για να προσθέσει ένταση και γεύση σε ποικίλα πιάτα, όπως burgers, ποικιλίες μεζέδων ή σαλάτες. Επιπλέον, αποτελεί κατάλληλο συνοδευτικό κατά τις περιόδους νηστείας.

Αυτό το παραδοσιακό πιάτο, που προέρχεται από την περσική λέξη “torsh” (ξινό), είναι ιδανικός μεζές για κρασάκι και μπυρίτσα. Τα αγγουράκια τουρσί διατηρούνται μέσα σε άλμη, προσφέροντας μια ξινή και αρωματική γεύση που τονίζει τη φυσική τους γεύση και δημιουργεί ένα δροσερό και ευχάριστο συνοδευτικό για κάθε ποτό.

Συστατικά

Ελληνικό αγγουράκι 55%, νερό, ξίδι, (περιέχει θειώδη), αλάτι, ζάχαρη, σινάπι, κρεμμύδι, καρότο, άνηθος, μαύρο πιπέρι.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”101″ kcal=”24″ protein=”1,4″ fat=”0,2″ saturated=”0″ carbs=”4,2″ sugars=”2,5″ fiber=”0″ salt=”1,3″]

Βάρος

Καθαρό Βάρος: 690γρ

Στραγγιστό Βάρος: 380γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.