Αγκινάρα Κρήτης σε Ελαιόλαδο ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Η αγκινάρα αποτελεί ένα πολύτιμο λαχανικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία, που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Κάποια από αυτά περιλαμβάνουν τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού, την καλύτερη πέψη, τη μείωση της χοληστερίνης, την πρόληψη οστεοπόρωσης, αλτσχάιμερ και καρκίνου, ενώ επίσης βοηθάει στο αδυνάτισμα.

Αυτό το τραγανό λαχανικό συνδυάζεται άψογα με τη γεύση του αυθεντικού ελαιολάδου, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία. Το βάζο αυτό παράγεται με μεράκι, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, εγγυώντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα και γεύση.

Συστατικά

Φρέσκια αγκινάρα 60%, παρθένο ελαιόλαδο 33%, ξίδι (περιέχει θειώδη), αλάτι, πιπέρι σε κόκκους.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”498″ kcal=”119″ protein=”3,19″ fat=”8,4″ saturated=”1,174″ carbs=”10,26″ sugars=”0,91″ fiber=”0″ salt=”0,087″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 340γρ. και των 2,9 κιλών.

Καθαρό Βάρος: 340γρ

Στραγγιστό Βάρος: 210γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.