Κόκκινες Πιπεριές Ψητές ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Οι κόκκινες πιπεριές είναι όχι μόνο όμορφες χρωματικά, αλλά και γεμάτες γεύση, ταιριάζοντας απόλυτα με διάφορα ποτά και περιστάσεις. Ας εξερευνήσουμε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούν να σερβιριστούν.

Ως ορεκτικό, οι κόκκινες πιπεριές μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή, συνδυαζόμενες με δροσερό κρασί, είτε λευκό είτε ροζέ. Σαν σαλάτα, μπορείτε να τις αναμείξετε με άλλα λαχανικά και να προσθέσετε ένα γευστικό ντρέσινγκ για να αναδείξετε τη γεύση τους. Τέλος, ως μεζές για ούζο, οι κόκκινες πιπεριές μπορούν να γεμίσουν με αρωματικά υλικά όπως τυρί, ελιές ή ακόμη και θαλασσινά, δημιουργώντας μια γευστική εκρήξη που θα εντυπωσιάσει κάθε παρέα.

Συστατικά

Ελληνικές πιπεριές 77%, νερό, ζάχαρη, αλάτι, ξίδι, (περιέχει θειώδη) μέσο οξίνησης: κιτρικό οξύ.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”147″ kcal=”35″ protein=”1,0″ fat=”0,5″ saturated=”0,1″ carbs=”6,5″ sugars=”5,2″ fiber=”0″ salt=”1,0″]

Βάρος

Καθαρό Βάρος: 690γρ.

Στραγγιστό Βάρος: 530γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.