Αμπελόφυλλα Κρήτης

Αμπελόφυλλα ΔοχείοΘεωρείται από πολύ κόσμο σε αρκετές περιοχές, ακόμη και της Ευρώπης, ένα από τα πιο ωραία και χρήσιμα υλικά για μαγειρική. Είναι ολόφρεσκα και αράντιστα. Διατίθενται σε δοχεία όπου διατηρούνται για αρκετό καιρό. Αποτελεί αγαπημένο υλικό της ελληνικής αλλά και μεσογειακής κουζίνας.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Τα αμπελόφυλλα είναι τρυφερά, χωρίς πολλά νεύρα, με ζωηρό πράσινο χρώμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ολόφρεσκα και αράντιστα. Συλλέγονται, πλένονται και συσκευάζονται σε δοχεία όπου διατηρούνται για αρκετό καιρό. Αποτελούν αγαπημένο υλικό της ελληνικής, αλλά και μεσογειακής κουζίνας. Διατίθενται σε δοχεία των 9 κιλών και των 300gr.

Συστατικά

100% φύλλα αμπελώνα.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”280″ kcal=”67″ protein=”5,6″ fat=”2,1″ saturated=”0,3″ carbs=”17,3″ sugars=”6,3″ fiber=”0″ salt=”0,009″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 300γρ. και 9 κιλά.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 6 μέρες.