Αμπελόφυλλα Κρήτης

Αμπελόφυλλα ΔοχείοΘεωρείται από πολύ κόσμο σε αρκετές περιοχές, ακόμη και της Ευρώπης, ένα από τα πιο ωραία και χρήσιμα υλικά για μαγειρική. Είναι ολόφρεσκα και αράντιστα. Διατίθενται σε δοχεία όπου διατηρούνται για αρκετό καιρό. Αποτελεί αγαπημένο υλικό της ελληνικής αλλά και μεσογειακής κουζίνας.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Τα αμπελόφυλλα είναι ένα πολύτιμο συστατικό της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Αυτά τα τρυφερά φύλλα έχουν ζωηρό πράσινο χρώμα και είναι χωρίς πολλά νεύρα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πρέπει να είναι ολόφρεσκα και αράντιστα. Μετά τη συλλογή τους, πλένονται και συσκευάζονται σε δοχεία ώστε να διατηρούνται φρέσκα για μεγάλο διάστημα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συνταγές, είτε σαν βασικό συστατικό είτε σαν συνοδευτικό για άλλα φαγητά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αμπελόφυλλα πρέπει να συλλέγονται σε σωστό χρόνο και να διατηρούνται σε καλές συνθήκες για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους. Η προετοιμασία τους είναι απλή και προσφέρει μια υγιεινή και γευστική επιλογή για το γεύμα σας. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθιστώντας τα μια υγιεινή επιλογή για το φαγητό σας.

Συστατικά

100% φύλλα αμπελώνα.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”280″ kcal=”67″ protein=”5,6″ fat=”2,1″ saturated=”0,3″ carbs=”17,3″ sugars=”6,3″ fiber=”0″ salt=”0,009″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 300γρ. και 9 κιλά.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 6 μέρες.