Παραδοσιακή χαλβαδόπιτα Σύρου

Περιγραφή

Η Χαλβαδόπιτα Σύρου είναι ένα από τα πιο φημισμένα παραδοσιακά γλυκά της Ελλάδας. Φτιάχνεται στο χέρι με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο και έχει μια πλούσια γεύση που γίνεται αντιληπτή ήδη από την πρώτη μπουκιά. Αυτό οφείλεται στα αγνά, αρίστης ποιότητας υλικά και στη χειροποίητη παρασκευή της. Τα βασικά υλικά της συνταγής είναι ελληνικά αμύγδαλα, συριανό μέλι, ζάχαρη, νερό, βανίλια, γλυκόζη και αλεύρι.

Η Χαλβαδόπιτα Σύρου είναι ιδανική επιλογή για σνακ, συνοδευτικό με ελληνικό καφέ ή ζεστό τσάι, αλλά και παραδοσιακό κέρασμα σε γιορτή ή βάπτιση. Η συσκευασία των 100gr είναι ιδανική για να απολαμβάνετε αυτό το γλυκό οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση της Χαλβαδόπιτας Σύρου του Κορρέ και ανακαλύψτε τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας.

Συστατικά

μέλι, ζάχαρη, γλυκόζη, νερό, ασπράδι αυγών, αμύγδαλα, βανίλια

Διατροφικά στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1955″ kcal=”466″ protein=”7,63″ fat=”20,8″ saturated=”2,5″ carbs=”60″ sugars=”0,0″ fiber=”3,9″ salt=”0,07″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 90-100γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό μέρος.