Πατέ Αγκινάρας ‘Μανούσος’

Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Ανακαλύψτε μια μοναδική συνταγή από μια μικρή οικοτεχνία στην Κρήτη, που εντυπωσιάζει με την αυθεντική της γεύση. Η συνταγή αυτή αξιοποιεί φρέσκια αγκινάρα, που πολτοποιείται και αναμειγνύεται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ξίδι και κρασί. Αυτό το απίστευτα νόστιμο, αλοιφώδες αποτέλεσμα είναι γεμάτο ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Το προϊόν αυτό διαφέρει από άλλα στην αγορά λόγω της ποιότητας των υλικών και της απουσίας συντηρητικών.

Αυτό το ορεκτικό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Παρόλο που πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα για μέγιστο 5 ημέρες λόγω της έλλειψης συντηρητικών, αυτό δεν μειώνει την αξία και την ποιότητα του προϊόντος. Είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό και υγιεινό προϊόν που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο μέρος της αγοράς.

Συστατικά

Φρέσκια αγκινάρα, ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1883″ kcal=”458″ protein=”1,37″ fat=”45,2″ saturated=”27,2″ carbs=”1,50″ sugars=”0,92″ fiber=”0″ salt=”0,023“]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 200γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.