Αιγοπρόβειο τυρί σκάρας

Περιγραφή

Είναι ένα παραδοσιακό τυρί σχάρας που παράγεται αποκλειστικά από πρόβειο και γίδινο γάλα. Είναι ιδανικό για τη σχάρα, αλλά μαγειρεύεται και με πολλούς άλλους τρόπους. Λόγω της σύστασής του, όταν ψήνεται στη σχάρα ή στο αντικολλητικό τηγάνι, διατηρεί την έντονη γεμάτη γεύση, τα πλούσια αρώματά του και η προσθήκη του δυόσμου το κάνει να ξεχωρίζει. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ψήνεται χωρίς να λιώνει αποκτώντας μαστιχωτή υφή χωρίς να χάνει το σχήμα του. Ψήνεται εύκολα και γρήγορα και απολαμβάνεται είτε μόνο του, ως εξαιρετικός μεζές για το κρασί, το ούζο και το τσίπουρο, είτε σε σαλάτες, σνακς και ως συστατικό για πρωτότυπες συνταγές.

Συστατικά

Από πρόβειο και γίδινο γάλα

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασία των 110γρ.

Τρόπος διατήρησης

Διατηρείται στο ψυγείο στους 2°C – 4°C.

Ανάλωση 8 μέρες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.