Μεσσαρίτικο Μακαρόνι ‘Melko’

Περιγραφή

Το Μεσσαρίτικο Μακαρόνι είναι ένα είδος μακαρονιού που έχει μικρότερο μήκος σε σχέση με άλλες παραλλαγές. Αυτό το κοντό μακαρόνι είναι ιδανικό για πιο στεγνές παρασκευές μακαρονιών. Συνήθως, χρησιμοποιείται στην κλασική ελληνική συνταγή με ελαιόλαδο και σκόρδο ή σε πιο παραδοσιακές συνταγές με κόκκινες σάλτσες.

Το Μεσσαρίτικο Μακαρόνι Melko είναι ένα υψηλής ποιότητας μακαρόνι που παρασκευάζεται στην Κρήτη. Είναι φτιαγμένο από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου και νερό, χωρίς να περιέχει άλλα συντηρητικά ή πρόσθετα. Η παραγωγή του γίνεται με αυστηρά διαλεγμένα υλικά και με βάση τις πιο γνήσιες παραδοσιακές συνταγές. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ένα μακαρόνι που έχει εξαιρετική γεύση και υφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές συνταγές. Είναι ένα από τα αγαπημένα μακαρόνια στην Ελλάδα και αξίζει να το δοκιμάσετε!

Συστατικά

100% Σιμιγδάλι, νερό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1521″ kcal=”363″ protein=”3,2″ fat=”1,2″ saturated=”0,6″ carbs=”77″ sugars=”3,9″ fiber=”3,2″ salt=”0,0″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.