Παξιμάδι με Χαρούπι ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τα παξιμάδια χαρουπιού αποτελούν μια εξαιρετική και υγιεινή επιλογή για ένα ισορροπημένο σνακ, τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές παραλλαγές. Χωρίς ζάχαρη, βασίζονται στην πλούσια γεύση του χαρουπόμελου και του χαρουπάλευρου, που αποτελούν τα βασικά τους συστατικά. Το χαρουπάλευρο χαρακτηρίζεται ως προϊόν με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο, καθιστώντας τα κατάλληλα ακόμη και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.

Το χαρούπι είναι γνωστό για τα οφέλη του στην υγεία του γαστρεντερικού και καρδιοαγγειακού συστήματος, καθώς και στην ενίσχυση του μυοσκελετικού συστήματος. Αυτά τα ιδιαίτερα μαλακά παξιμάδια έχουν υφή που παραπέμπει σε μπισκότο, παρά στο παραδοσιακό παξιμάδι. Παρέχουν ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας τα ένα φυσικό διατροφικό ελιξήριο.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70%, νερό, χαρουπάλευρο 6,67%, χαρουπόμελο 2,19%, μπέικιν πάουντερ (διογκωτικά: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο, άμυλο σίτου), βελτιωτικό αλεύρων (αλεύρι σίτου, γαλακτοματοποιητής: εστέρες του μόνο-και-δι-ακετυλο-τργικού οξέως με μόνο-και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, ένζυμο: α-αμυλάση, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ).

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ kj=”2057″ kcal=”491″ protein=”8.8″ fat=”22″ saturated=”2.9″ carbs=”63.8″ sugars=”6.5″ fiber=”1.1″ salt=”0.1″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 400γρ. και των 8 κιλών.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.