Παξιμάδι Καλαμποκιού ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το παξιμάδι καλαμποκιού αποτελεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που παρασκευάζεται από αλεύρι αραβοσίτου. Το παξιμάδι αυτό είναι μαλακό και έχει διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του. Ένα από τα μυστικά που κάνουν αυτό το προϊόν τόσο ξεχωριστό είναι ότι παρασκευάζεται σε ένα μικρό παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Αυτό το παραδοσιακό μέσο ψησίματος διατηρεί τα μυστικά της αγνής κρητικής διατροφής αναλλοίωτα ανά τους αιώνες και προσδίδει στο προϊόν μια ξεχωριστή γεύση και αρώματα.

Η παρασκευή του παξιμαδιού καλαμποκιού σε αυτόν τον παραδοσιακό φούρνο προσδίδει μια αυθεντική κρητική γεύση που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η χρήση αλευριού αραβοσίτου προσδίδει στο προϊόν υψηλή διατροφική αξία, καθώς το αραβόσιτο είναι πλούσιο σε ίνες και θρεπτικά συστατικά.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70%, νερό, Αλεύρι αραβοσίτου ολικής άλεσης 21%, προζύμι (αλεύρι σίτου, νερό, λακτοβάκιλλοι), πυρηνέλαιο, μαγιά νωπή, αλάτι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1600″ kcal=”377″ protein=”12,8″ fat=”0,6″ saturated=”0,1″ carbs=”79,3″ sugars=”0″ fiber=”1,3″ salt=”1,4″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 500γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.