Παξιμάδι Επτάζυμο ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το επτάζυμο παξιμάδι είναι ένα παραδοσιακό κρητικό προϊόν, το οποίο αποκτά το όνομά του από τη διαδικασία ζύμωσης που ακολουθείται. Πιο συγκεκριμένα ζυμώνεται 7 φορές μέχρι να γίνει ψωμί και στη συνέχεια ακολουθείται η διαδικασία για να γίνει παξιμάδι. Αυτό το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και παρασκευάζεται σε ένα μικρό παραδοσιακό ξυλόφουρνο, που διατηρεί τα μυστικά της αγνής κρητικής διατροφής αναλλοίωτα ανά τους αιώνες.

Η παρασκευή του επτάζυμου παξιμαδιού σε αυτόν τον παραδοσιακό φούρνο προσδίδει μια αυθεντική κρητική γεύση που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η παραγωγή του προϊόντος με την παραδοσιακή μέθοδο των επτά ζυμώσεων διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά συστατικά, και προσφέρει στους καταναλωτές μια υγιεινή και γευστική επιλογή στην καθημερινότητά τους.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου κατηγορίας Μ., Αλεύρι σίτου Τ.70%, νερό, προζύμι (αλεύρι σίτου, νερό, λακτοβάκιλλοι),  μαγιά, αλάτι, ρεβίθια, σησάμι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1631″ kcal=”384″ protein=”16,3″ fat=”1,1″ saturated=”0,2″ carbs=”76,6″ sugars=”0″ fiber=”1,1″ salt=”0,3″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 500γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.