Κριτσίνια Γραβιέρας ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τα κριτσίνια με γραβιέρα Κρήτης είναι ένα παραδοσιακό κρητικό σνακ με ιδιαίτερη γεύση. Φτιαγμένα από αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές, είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας. Η γραβιέρα Κρήτης προσθέτει βαθιά και παραδοσιακή γεύση τυριού, που συνδυάζεται τέλεια με την απαλή γεύση της ζύμης. Ο συνδυασμός της γραβιέρας με το λευκό κρασί και το κονιάκ δίνει στα κριτσίνια αυτά μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση.

Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η φροντίδα που δίνεται στην παρασκευή τους, κάνει τα κριτσίνια με γραβιέρα Κρήτης ένα ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα κριτσίνια αυτά είναι φτιαγμένα σε ένα μικρό οικογενειακό φούρνο στα Χανιά, με παραδοσιακές συνταγές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Τα κριτσίνια με γραβιέρα Κρήτης είναι ιδανικά για συνοδεία με οποιοδήποτε πιάτο ή ως σνακ ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70, νερό, κρασί κόκκινο (περιέχει θειώδη), πυρηνέλαιο, γραβιέρα 12% (περιέχει γάλα), ζάχαρη, αλάτι, διογκωτικό: ανθρακικά άλατα νατρίου, μπέικιν πάουντερ, (διογκωτικά: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο, άμυλο σίτου) πιπέρι μαύρο.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούςκαι αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1940″ kcal=”462″ protein=”12,8″ fat=”18,1″ saturated=”12,0″ carbs=”61,4″ sugars=”3,0″ fiber=”1,1″ salt=”1,2″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 200γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.