Ελαιόλαδο Extra Παρθένο Μανούσος 1Lt. & 5Lt.

Ελαιόλαδο Extra Παρθένο Μανούσος 1ltΠροέρχεται από ανώτερης ποιότητας ελιές αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους. Η γεύση του είναι φρουτένια και το άρωμά του φρέσκο, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για σαλάτες. Διατίθεται σε 1L και 5L.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπητά φυτικά έλαια στην κουζίνα. Είναι η βάση της μεσογειακής διατροφής και χρησιμοποιείται σε αμέτρητες συνταγές και φαγητά που απολαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας. Στο νομό των Χανίων, παράγεται το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο “Μανούσος”, το οποίο διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνοτροπία και γνώση για την καλλιέργεια, την συλλογή και την επεξεργασία του.

Η συσκευασία του ελαιολάδου “Μανούσος” είναι γυάλινη, προσφέροντας έναν αξιόπιστο τρόπο διατήρησης του ελαιολάδου. Η συγκεκριμένη συσκευασία προστατεύει το ελαιόλαδο από το φως και την αέρα, διατηρώντας αναλλοίωτα τα πολύτιμα συστατικά του, τη γεύση, την υφή και το άρωμά του. Για ακόμη καλύτερη διατήρηση, προτείνεται να αποθηκεύεται σε σκοτεινό σημείο και σε θερμοκρασία κάτω των 22°C.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”3700″ kcal=”900″ protein=”0″ fat=”100″ saturated=”14″ carbs=”0″ sugars=”0″ fiber=”0″ salt=”0″]

Βάρος

Kαθαρό βάρος: 1lt. και 5lt.