Χυλοπίτες ‘Melko’

Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Οι Χυλοπίτες Melko είναι ένα προϊόν ζυμαρικών υψηλής ποιότητας, το οποίο παράγεται στην Κρήτη από μια οικογένεια με μακρόχρονη παράδοση στην παρασκευή ζυμαρικών. Αποτελούνται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγό και γάλα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας και φυσικό. Οι χυλοπίτες Melko είναι ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα, καθώς παρέχουν τις απαραίτητες θρεπτικές αξίες, περιλαμβανομένων των απαραίτητων πρωτεϊνών και ανόργανων στοιχείων.

Οι χυλοπίτες Melko είναι η ιδανική παρέα σε κοκκινιστά πιάτα, ειδικά με κρέας, όπως μοσχάρι ή κοτόπουλο. Η ποιότητα των υλικών και η εξαιρετική παρασκευή τους εξασφαλίζουν μια πλούσια και πλήρη γεύση σε κάθε μπουκιά. Επιπλέον, οι χυλοπίτες Melko είναι παραδοσιακό ζυμαρικό που αξίζει να δοκιμαστεί, καθώς προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης, συνδυάζοντας την παράδοση και τη γεύση με την υγεία και τη διατροφή.

.

Συστατικά

100% Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, γάλα, αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1581″ kcal=”378″ protein=”13″ fat=”2,9″ saturated=”39,1″ carbs=”75,1″ sugars=”1,8″ fiber=”2,2″ salt=”0,0″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.