Χοιρινό Απάκι Χωριατικό Κρήτης ‘Λαμπάκης’

Περιγραφή

Το απάκι είναι παραδοσιακό αλλαντικό της ορεινής Κρήτης. Αποτελείται από εκλεκτό χοιρινό κρέας που παστώνεται, καρυκεύεται με βότανα της κρητικής γης και καπνίζεται, αποκτώντας πλούσιο άρωμα και γεύση.

Συστατικά

Χοιρινό κρέας, αλάτι,νερό, ξύδι, μίγμα αρωμάτων

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”640″ kcal=”153″ protein=”23″ fat=”6,5″ saturated=”2,4″ carbs=”0,5″ sugars=”0,5″ fiber=”0″ salt=”2,4″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 300γρ. περίπου.

Τρόπος διατήρησης

Διατηρείται στο ψυγείο στους 0-4°C. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας συντηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.