Περιγραφή
Το απάκι είναι παραδοσιακό αλλαντικό της ορεινής Κρήτης. Αποτελείται από εκλεκτό χοιρινό κρέας που παστώνεται, καρυκεύεται με βότανα της κρητικής γης και καπνίζεται, αποκτώντας πλούσιο άρωμα και γεύση.
Το απάκι είναι παραδοσιακό αλλαντικό της ορεινής Κρήτης. Αποτελείται από εκλεκτό χοιρινό κρέας που παστώνεται, καρυκεύεται με βότανα της κρητικής γης και καπνίζεται, αποκτώντας πλούσιο άρωμα και γεύση.
Χοιρινό κρέας, αλάτι,νερό, ξύδι, μίγμα αρωμάτων
[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”640″ kcal=”153″ protein=”23″ fat=”6,5″ saturated=”2,4″ carbs=”0,5″ sugars=”0,5″ fiber=”0″ salt=”2,4″]
Διατίθεται σε συσκευασίες των 300γρ. περίπου.
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0-4°C. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας συντηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.