Βολβοί σε Ελαιόλαδο ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Οι βολβοί ή αλλιώς ασκορδουλάκοι είναι κρεμμυδοειδείς, άγριοι, βρώσιμοι βολβοί που τρώγονται βραστοί. Θεωρούνται εξαιρετικοί μεζέδες και τρώγονται σκέτοι ή μέσα σε σαλάτα. Συνδυάζονται τέλεια με όσπρια και κρεατικά. Αποτελούν βασικό στοιχείο της κρητικής διατροφής και είναι μία από τις υγιεινότερες τροφές. Υποστηρίζεται ότι συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης. Παράγονται από ένα μικρό εργαστήριο στο Ρέθυμνο και δεν περιέχουν κανενός είδους συντηρητικά ή πρόσθετα.

Συστατικά

Ελληνικοί βολβοί 65%, παρθένο ελαιόλαδο 8%, ξίδι (περιέχει θειώδη) 4%, αλάτι, σκόρδο, ρίγανη.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”184″ kcal=”44″ protein=”1,765″ fat=”1,229″ saturated=”0,28″ carbs=”5,45″ sugars=”9,99″ fiber=”0″ salt=”0,039″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 340γρ. και 3,5 κιλών.

Καθαρό Βάρος: 340γρ.

Στραγγιστό Βάρος: 200γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.