Στριφτούδι ‘Melko’

Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Το Στριφτούδι είναι ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό με ιστορία που χρονολογείται αιώνες πίσω. Η παραγωγή του έχει εξελιχθεί στον χρόνο, αλλά η βασική του συνταγή παραμένει αμετάβλητη. Το λεπτό ελικοειδές σχήμα του του επιτρέπει να “πιάνει” κάθε σάλτσα, ενώ παράλληλα παραμένει σκληρό για να μην χαλάει κατά το μαγείρεμα. Το Στριφτούδι συνδυάζεται ιδανικά με ελαφριές σάλτσες ντομάτας και σάλτσες βασισμένες στο ελαιόλαδο, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα.

Η παρασκευή του γίνεται με τα πιο φυσικά και υγιεινά υλικά, όπως το 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου και το νερό, από μια οικογένεια που φροντίζει πάντα για την υψηλή ποιότητα και την παραδοσιακή γεύση των προϊόντων της. Με την επιμέλεια κατά την παραγωγή του, το Στριφτούδι διατηρεί όλες τις διατροφικές του αξίες και έχει έναν ξεχωριστό τρόπο μαγειρέματος, που το κάνει ακόμη πιο νόστιμο.

Συστατικά

Σιμιγδάλι, νερό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1521″ kcal=”363″ protein=”12″ fat=”1,2″ saturated=”0,6″ carbs=”77″ sugars=”3,9″ fiber=”3,2″ salt=”0″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ. και του ενός κιλού.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.