Σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης

Σταφίδα Σουλτανίνα Ηρακλείου Κρήτης – Ά ΠοιότηςΣταφίδα ονομάζεται το αποξηραμένο σταφύλι. Η σουλτανίνα είναι η άσπρη σταφίδα και χρησιμοποιείται τόσο σε αλμυρά όσο και σε γλυκά πιάτα. Έχει επίσης και ιδιαίτερα υψηλή διατροφική αξία, αφού είναι πλούσια σε ενέργεια και βιταμίνες.

Περιγραφή

Η σταφίδα είναι ένας δημοφιλής ξηρός καρπός που χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες παγκοσμίως. Στην Κρήτη, η παραγωγή της εκλεκτής σταφίδας σουλτανίνας έχει μακρά ιστορία και αποτελεί σημαντικό μέρος της τοπικής κουλτούρας και οικονομίας. Η σουλτανίνα είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα και γεύση της και χρησιμοποιείται σε πολλά αλμυρά και γλυκά πιάτα. Επιπλέον, η σταφίδα περιέχει σημαντικές ποσότητες ενέργειας και βιταμινών όπως το βήτα καρότενο, η θειαμίνη και η ριβοφλαβίνη, καθιστώντας την μια ιδανική επιλογή για μια υγιεινή διατροφή.

Στη σύγχρονη εποχή, η σταφίδα αναγνωρίζεται ως ένας διατροφικός θησαυρός, καθώς περιέχει φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας του ανθρώπου. Αναζητήστε την Κρητική σταφίδα σουλτανίνα για μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή στη διατροφή σας.

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασία 10 κιλών.