Περιγραφή
Η σπανακοτυρόπιτα είναι μία πεντανόστιμη πίτα, με τραγανό φύλλο και ζουμερή γέμιση, όπου το σπανάκι σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο, τη μυζήθρα και τη φέτα απογειώνουν τη γεύση. Είναι σχετικά ελαφριά, αλλά πολύ θρεπτική με μία ξεχωριστή νοστιμιά που την κάνει να ξεχωρίζει. Είναι σε συσκευασία 1150γρ και καταψύχεται. Είναι έτοιμη για ψήσιμο αφού αφαιρεθεί το προστατευτικό κάλυμμα και ξεπαγώσει, ψεκαστεί με λίγο νερό και ψηθεί στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Συστατικά
Ζύμη (55%): Αλεύρι σίτου πολυτελείας, ελαιόλαδο, νερό, ζάχαρη, αλάτι.
Γέμιση (45%): Σπανάκι κατεψυγμένο 55%, κρεμμύδι κατεψυγμένο 34%, μυζήθρα, τυρί φέτα ΠΟΠ (περιέχει λακτόζη), αυγά, αλάτι, πιπέρι.
Διατροφικά Στοιχεία
[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”802″ kcal=”190″ protein=”6,5″ fat=”4,2″ saturated=”1,2″ carbs=”30,0″ sugars=”2,6″ fiber=”3,2″ salt=”0,9″]
Βάρος
Διατίθεται σε συσκευασίες των 1150γρ.
Τρόπος διατήρησης
Διατηρείται σε κατάψυξη στους -18°C. Μην επανακαταψύχεται το προϊόν μετά από την απόψυξη.