Σκιουφικτό Melko

Περιγραφή

Το κρητικό σκιουφικτό αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες επιλογές στον χώρο των ζυμαρικών. Το κυλινδρικό του σχήμα, μαζί με την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του, το καθιστά ιδανικό για συνδυασμό με πολλά είδη σάλτσας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις, μπορεί να συνδυαστεί είτε με κόκκινη σάλτσα και απάκι χοιρινό, είτε με λευκή σάλτσα, απάκι κοτόπουλο και μανιτάρια.

Η οικογένεια που παρασκευάζει το κρητικό σκιουφικτό στο Ηράκλειο Κρήτης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της, χάρη στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί και την παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής των ζυμαρικών της. Το κρητικό σκιουφικτό αποτελείται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου και νερό, δίνοντας έτσι την απαραίτητη αντοχή στο βράσιμο, ενώ παράλληλα διατηρεί τη γεύση και το άρωμα του.

Συστατικά

100% Σιμιγδάλι σιταριού, νερό

Διατροφικά στοιχεία

 [nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1508″ kcal=”356″ protein=”11″ fat=”1,9″ saturated=”0,4″ carbs=”75″ sugars=”5″ fiber=”3,3″ salt=”0,03″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ. και του ενός κιλού.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.