Περιγραφή
Πρόκειται για ένα ζυμαρικό σε σχήμα ροδοπέταλου που είναι φτιαγμένο από σιμιγδάλι, ντομάτα, παντζάρι και νερό – έτσι εξηγείται άλλωστε και το ροδαλό του χρώμα. Τα συστατικά του το καθιστούν πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για κάθε συνταγή, καθώς η ντομάτα και το παντζάρι προσθέτουν μία ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο. Προτείνεται με κόκκινες σάλτσες και χοντροκομμένα κομμάτια κρέατος ή λαχανικών, ώστε να δέσουν τέλεια με το σχήμα του ζυμαρικού. Παράγεται χειροποίητα από μια οικογένεια στο Ηράκλειο Κρήτης με μεράκι και αγάπη, καθώς και με τα πιο αυστηρά διαλεγμένα υλικά.