Ριγκατόνι Melko

Περιγραφή

Ελαφρώς μεγαλύτερα από τις πέννες, αναδεικνύουν εκπληκτικά οτιδήποτε τα συνοδεύει – γι’ αυτό και κάποιες από τις αγαπημένες συνταγές με ριγκατόνι περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες τυριών. Εκτός από φανταστικές μακαρονάδες, με τα ριγκατόνι μπορούν να αναδειχθούν διάφορες σάλτσες με έντονες γεύσεις και μεγάλα κομμάτια είτε κρέατος είτε λαχανικών. Ταιριάζουν εξίσου καλά και με κόκκινες και με λευκές σάλτσες. Παρασκευάζονται από μία οικογένεια στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και τα πεντανόστιμα ζυμαρικά της. Αποτελείται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου και νερό.

Συστατικά

100% Σιμιγδάλι, νερό.

Διατροφικά στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1521″ kcal=”363″ protein=”12″ fat=”1,2″ saturated=”0,6″ carbs=”77″ sugars=”3,9″ fiber=”3,2″ salt=”0,0″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 500γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.