Περιγραφή
H σκεπαστή πίτσα είναι φτιαγμένη από τα πιο αγνά υλικά υψηλής ποιότητας. Το τραγανό της φύλλο και το σουσάμι αγκαλιάζουν τις μυρωδιές της ντομάτας και της πιπεριάς δίνοντας ένα μοναδικά γευστικό αποτέλεσμα. Είναι σε συσκευασία 1100γρ και καταψύχεται. Είναι έτοιμη για ψήσιμο αφού αφαιρεθεί το προστατευτικό κάλυμμα και ξεπαγώσει, ψεκαστεί με λίγο νερό και ψηθεί στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Συστατικά
Βάση Πίτσας (55%): Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, ζάχαρη, αλάτι
Υλικά (45%): Τυρί γκούντα 50% (γάλα αγελαδινό, οξυγαλακτική καλλιέργεια, άλατι, συντηρητικό: νιτρικό νάτριο, πυτιά, χρωστική: β – καροτένιο) αλλαντικό πάριζα 20% (κρέας χοιρινό, νερό, άμυλο πατάτας, ορός γάλακτος, αλάτι, καρυκεύματα, σταθεροποιητής: καραγενάνη, γαλακτωματοποιητής: πυροφωσφορικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, χρωστική: καρμίνιο) σάλτσα ντομάτας 14% (αποφλοιωμένες κομμένες ντομάτες, ηλιέλαιο, βότανα, μπαχαρικά, ζάχαρη, αλάτι), πιπεριά πράσινη και κόκκινη κατεψυγμένη 11%, μπέικον 3% (κρέας χοιρινό 83%, νερό, άμυλο πατάτας, αλάτι, καζεινικό νάτριο και πρωτεϊνη γάλακτος (περιέχουν λακτόζη), σάκχαρα: γλυκόζη, σταθεροποιητές: τριφωσφορικά άλατα, καραγενάνη, πηκτικός παράγοντας: όξινο αδιπικό άμυλο, αρωματικές ύλες και άρωμα καπνού, ενισχυτικό γεύσης: γλουταμινικό μονονάτριο, αντιοξειδωτικό ερυθορβικό νάτριο, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο), μανιτάρια σε κονσέρβα 1%, σουσάμι 1%.
Διατροφικά Στοιχεία
[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1357″ kcal=”326″ protein=”9,8″ fat=”22,0″ saturated=”7,9″ carbs=”21,8″ sugars=”3,3″ fiber=”0,7″ salt=”1,3″]
Βάρος
Διατίθεται σε συσκευασίες των 1100γρ.
Τρόπος διατήρησης
Διατηρείται σε κατάψυξη στους -18°C.