Περιγραφή
Η φημισμένη Χαλβαδόπιτα Σύρου που φτιάχνεται στο χέρι με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. H πλούσια γεύση της, που γίνεται αντιληπτή ήδη από την πρώτη μπουκιά, οφείλεται στα αγνά, αρίστης ποιότητας υλικά και στη χειροποίητη παρασκευή της. Τα βασικά υλικά της συνταγής είναι ελληνικά αμύγδαλα, συριανό μέλι, ζάχαρη, νερό, βανίλια, γλυκόζη και αλεύρι. Ιδανική επιλογή για σνακ, για συνοδευτικό με ελληνικό καφέ ή ζεστό τσάι, αλλά και παραδοσιακό κέρασμα σε γιορτή ή βάπτιση. Η Χαλβαδόπιτα Σύρου του Κορρέ είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες των 100gr.