Παξιμάδι Σταρένιο ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το σταρένιο παξιμάδι, που παρασκευάζεται από αλεύρι σιταριού, προσφέρει μια ελαφρώς διαφορετική γευστική εμπειρία από το κρίθινο παξιμάδι. Με λιγότερο σκούρο χρώμα και λεία υφή, αυτό το παξιμάδι είναι αποτέλεσμα εξαιρετικής ποιότητας και παράδοσης που έχει διατηρηθεί από γενιά σε γενιά. Ένας μικρός, επιλεγμένος κρητικός οικογενειακός φούρνος είναι υπεύθυνος για την παρασκευή αυτού του παξιμαδιού, χρησιμοποιώντας μοναδικές συνταγές και τις πιο αγνές πρώτες ύλες.

Αυτό το παραδοσιακό κρητικό παξιμάδι έχει ξεχωρίσει χάρη στη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνταγών και την προσήλωση στην ποιότητα. Η μεταβίβαση της γνώσης και της τεχνογνωσίας από γενιά σε γενιά επιτρέπει στο σταρένιο παξιμάδι να διατηρεί την αυθεντική του γεύση, καθώς και την αγάπη και τη φροντίδα που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.

Συστατικά

Αλέυρι σίτου Τ.70 42%, νερό, Αλεύρι σίτου Τ.90 20%, προζύμι (αλεύρι σίτου, νερό, λακτοβάκιλλοι), πυρηνέλαιο, μαγιά νωπή, αλάτι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1629″ kcal=”384″ protein=”15,7″ fat=”2,1″ saturated=”0,6″ carbs=”75″ sugars=”0″ fiber=”1.2″ salt=”0,9″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ. και των 5 κιλών.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.