Παξιμάδι Σικάλεως ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το παξιμάδι σικάλεως, φτιαγμένο από αλεύρι σικάλεως ολικής αλέσεως, προσφέρει μια μαλακή υφή και μια ποικιλία σχημάτων, διαφοροποιώντας το από τα πιο συνηθισμένα παξιμάδια. Η ποιότητα του είναι ανώτερη, καθώς προέρχεται από έναν μικρό, επιλεγμένο κρητικό οικογενειακό φούρνο. Η μοναδικότητά του οφείλεται στις παλιές συνταγές που έχουν κληρονομηθεί και εξελιχθεί από γενιά σε γενιά και τη χρήση αγνών πρώτων υλών.

Η παραδοσιακή κουζίνα της Κρήτης παρέχει αυτό το ιδιαίτερο παξιμάδι, το οποίο συνδυάζει τη γεύση και την ποιότητα που αναζητούν οι καταναλωτές. Το παξιμάδι σικάλεως είναι αποτέλεσμα της δεξιοτεχνίας και της αγάπης για τη διατήρηση της κρητικής παράδοσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό προϊόν, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70, νερό, Αλεύρι σικάλεως 20.3%, μαγιά, αλάτι, βύνη, βελτιωτικό αλεύρων (αλεύρι σίτου, γαλακτοματωποιητής: εστέρες του μόνο-και δι-ακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο-και-δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, ένζυμο α-αμυλάση, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ), κόλιανδρος

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατριφικά στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1608″ kcal=”379″ protein=”12,1″ fat=”0,4″ saturated=”0,1″ carbs=”81″ sugars=”0″ fiber=”1,5″ salt=”1,1″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 500γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.