Περιγραφή
Το παξιμάδι σικάλεως παρασκευάζεται από αλεύρι σικάλεως ολικής αλέσεως, δεν είναι σκληρό και το σχήμα του ποικίλλει. Άριστης ποιότητας, φτιαγμένο από ένα μικρό και επιλεγμένο κρητικό οικογενειακό φούρνο έχει ξεχωρίσει χάρη στις μοναδικές συνταγές που έχουν περάσει και εξελιχθεί από γενιά σε γενιά, σε συνδυασμό με τις πιο αγνές πρώτες ύλες.
Συστατικά
Αλεύρι σίτου Τ.70, νερό, Αλεύρι σικάλεως 20.3%, μαγιά, αλάτι, βύνη, βελτιωτικό αλεύρων (αλεύρι σίτου, γαλακτοματωποιητής: εστέρες του μόνο-και δι-ακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο-και-δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, ένζυμο α-αμυλάση, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ), κόλιανδρος
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.
Διατριφικά στοιχεία
[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1608″ kcal=”379″ protein=”12,1″ fat=”0,4″ saturated=”0,1″ carbs=”81″ sugars=”0″ fiber=”1,5″ salt=”1,1″]
Τρόπος Συντήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.