Παξιμάδι Μπουκιές Σικάλεως ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το παξιμάδι μπουκιά σικάλεως, κατασκευασμένο από αλεύρι σικάλεως ολικής αλέσεως, προσφέρει μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή στους λάτρεις των παξιμαδιών. Η μαλακή υφή του και το ποικίλο σχήμα του κάνουν το παξιμάδι αυτό ιδιαίτερα ευχάριστο στον ουρανίσκο. Η εξαιρετική ποιότητά του προέρχεται από την παραδοσιακή κρητική οικογένεια που το φτιάχνει, χρησιμοποιώντας μοναδικές συνταγές που έχουν κληρονομηθεί και βελτιωθεί από γενιά σε γενιά.

Το μυστικό της επιτυχίας του παξιμαδιού σικάλεως οφείλεται στον συνδυασμό των πιο αγνών πρώτων υλών και της τέχνης της παξιμαδοποιίας που καλλιεργείται από την οικογένεια που το φτιάχνει. Η ιδανική διάσταση “μπουκιάς” κάνει το παξιμάδι αυτό τέλειο για σνακ ή ελαφρύ γεύμα, καθώς συνδυάζεται εύκολα με διάφορες γεύσεις και υλικά.

Συστατικά

Αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης 60%, αλεύρι σίτου, προζύμι σίκαλη ( αλεύρι σίκαλης, μαγιά, νερό), έλαιο που περιέχει αποκλειστικά έλαια που προέρχονται από επεξεργασία πυρήνων ελιάς και ελαίων που παράγονται απευθείας από ελιές, αλάτι, μαγιά, νερό.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1884″ kcal=”450″ protein=”14″ fat=”18″ saturated=”3,2″ carbs=”52″ sugars=”3,2″ fiber=”12″ salt=”1,8″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 300γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.