Περιγραφή
Πρόκειται για ένα μαλακό, αφράτο παξιμάδι, το οποίο τρώγεται και σκέτο. Βασισμένο στην παραδοσιακή κρητική συνταγή, αποτελεί μία από τις πιο γευστικές επιλογές όσον αφορά τα ελληνικά παραδοσιακά παξιμάδια. Άριστης ποιότητας, φτιαγμένο από ένα μικρό και επιλεγμένο κρητικό οικογενειακό φούρνο έχει ξεχωρίσει χάρη στις μοναδικές συνταγές που έχουν περάσει και εξελιχθεί από γενιά σε γενιά, σε συνδυασμό με τις πιο αγνές πρώτες ύλες.
Συστατικά
Αλεύρι σίτου κατηγορίας Μ., Αλεύρι σίτου Τ.70%, νερό, πυρηνέλαιο, αλεύρι αραβοσίτου, βελτιωτικό αλεύρων (αλεύρι σίτου, γαλακτοματοποιητής: αστέρες του μονο-και-δι-ακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο-και-δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, ένζυμο: α-αμυλάση, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ), μαγιά, αλάτι, ζάχαρη, μπέικιν πάουντερ. Διογκωτικά: Δισόξυνοπυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο, άμυλο σίτου), κανέλα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.
Διατροφικά Στοιχεία
[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”2019″ kcal=”482″ protein=”10,1″ fat=”21,5″ saturated=”2,8″ carbs=”61,4″ sugars=”4,5″ fiber=”1,1″ salt=”1,1″]
Τρόπος Συντήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.