Παξιμάδι Κριθαροκουλούρα Μίνι ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Ένα προϊόν χαμηλό σε λιπαρά, αλλά ιδιαίτερα χορταστικό και εύπεπτο λόγω του υψηλού ποσοστού φυτικών ινών που περιέχει. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς συνταγή με την Κριθαροκουλούρα, απλά σε μικρότερο μέγεθος. Η μίνι κριθαροκουλούρα ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να καταναλώνουν μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα. Αυτό που κάνει το παξιμάδι αυτό ξεχωριστό και αυθεντικό είναι η παρασκευή του σε ένα μικρό παραδοσιακό ξυλόφουρνο, στον οποίο διατηρούν τα μυστικά της κρητικής διατροφής αναλλοίωτα ανά τους αιώνες. Δεν περιλαμβάνει πρόσθετα ή συντηρητικά και είναι φτιαγμένο από τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά.

Συστατικά

Αλεύρι κρίθινο ολικής άλεσης 46%, Αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προζύμι (αλεύρι σίτου, νερό, λακτοβάκιλλοι), μαγιά νωπή, αλάτι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1561″ kcal=”368″ protein=”12,4″ fat=”0,5″ saturated=”0,1″ carbs=”77,7″ sugars=”0″ fiber=”1,5″ salt=”1,2″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 600γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.