Παξιμάδι Κριθαράκι ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το κριθαρένιο παξιμαδάκι είναι ένα προϊόν που παράγεται από μια παραδοσιακή βιοτεχνία στην Κρήτη. Η βιοτεχνία χρησιμοποιεί μόνο αγνά υλικά, όπως το κρητικό ελαιόλαδο, κριθάρι, σίκαλη και άλλα φυσικά συστατικά. Το κριθάρι που χρησιμοποιείται είναι ολικής άλεσης, χωρίς τη χρήση συντηρητικών και χημικών προσθέτων. Αυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι υγιεινό και φυσικό, παρέχοντας ταυτόχρονα τη γνήσια κρητική γεύση στον καταναλωτή.

Το κριθαρένιο παξιμαδάκι είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και φυσικό σνακ. Η παραδοσιακή βιοτεχνία στην Κρήτη επιμένει στη χρήση αγνών υλικών, παράγοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν αυτό το προϊόν ως σνακ στο γραφείο ή στο σχολείο, ή ακόμη και ως συνοδευτικό στο κρασί.

Συστατικά

Αλεύρι κρίθινο ολικής άλεσης 70%, Αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, αλέυρι σίκαλης, νερό, λάδι από ελαιοπυρήνες και ελαιόλαδο 2%, προζύμι, μαγιά, αλάτι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούς και αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1656″ kcal=”394″ protein=”13″ fat=”8,6″ saturated=”1,9″ carbs=”59″ sugars=”3,2″ fiber=”15″ salt=”1,”]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 400γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.