Περιγραφή
Τα ντολμαδάκια είναι μία από τις κλασικότερες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Ένας εξαιρετικός μεζές που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα φαγητά σε ένα τραπέζι, αλλά και να αποτελέσει ένα κυρίως πιάτο νόστιμο και απολύτως υγιεινό. Είναι νηστίσιμα, συνεπώς και η καλύτερη επιλογή για το σαρακοστιανό τραπέζι. Η καταγωγή τους είναι από τη Μικρά Ασία, γι’ αυτό και η ονομασία “γιαλαντζί”.
Συστατικά
Αμπελόφυλλα 40%, γέμιση 60%: ρύζι, κρεμμύδι, τοματάκι, τοματοπολτός, ελαιόλαδο, μαΐντανός, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ζωμός λαχανικών
Διατροφικά Στοιχεία
[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”0″ kcal=”145″ protein=”3,2″ fat=”3,6″ saturated=”0,66″ carbs=”24,1″ sugars=”1,6″ fiber=”2,3″ salt=”1,8″]
Βάρος
Διατίθεται σε συσκευασίες των 250γρ και 700γρ.
Τρόπος διατήρησης
Διατηρούνται στους -18°C.
Μετά την απόψυξη απαγορεύεται η επανακατάψυξη.