Κριτσίνια Σταρένια με Σουσάμι ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τα λευκά κριτσίνια με σουσάμι είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που προσφέρει μια μοναδική γεύση και πλούσια διατροφικά συστατικά. Η βάση τους είναι το αλεύρι λευκού σίτου, που συνδυάζεται με το σουσάμι προσφέροντας μια πλούσια γεύση και υφή στα κριτσίνια. Είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά της κρητικής γης και έχουν ζυμωθεί με μεράκι και αγάπη, ακολουθώντας παραδοσιακές σπιτικές κρητικές συνταγές.

Είναι ένα ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να απολαύσουν μια υγιεινή και ποιοτική επιλογή, χωρίς να συμβιβαστούν στη γεύση. Τα λευκά κριτσίνια με σουσάμι μπορούν να συνοδεύσουν οποιαδήποτε σάλτσα ή διάφορα τυριά, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν βάση για κάποιο απλό, αλλά εύγευστο σνακ. Παρασκευάζονται στην Κρήτη με μεράκι και παράδοση, δημιουργώντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και γεύσης που αξίζει να δοκιμάσετε.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70, νερό, ζάχαρη, πυρηνέλαιο, μαγιά, σησάμι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούςκαι αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1799″ kcal=”427″ protein=”13,4″ fat=”11,0″ saturated=”1,5″ carbs=”67,9″ sugars=”8,8″ fiber=”1,1″ salt=”1,0″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 200γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.