Κριτσίνια Ολικής ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τα κριτσίνια ολικής προσφέρουν μια υγιεινή επιλογή σνακ που δεν συνιστά μόνο μια ευχάριστη γευστική εμπειρία, αλλά παρέχει και πολλά οφέλη για την υγεία. Η βάση τους αποτελείται από αλεύρι ολικής αλέσεως, που περιέχει πολλές φυτικές ίνες και βιταμίνες. Είναι μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών, που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός υγιούς σώματος.

Τα κριτσίνια ολικής παρασκευάζονται με μεράκι και αγάπη από ένα μικρό οικογενειακό φούρνο στα Χανιά. Οι παραδοσιακές συνταγές προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, χωρίς να χάνεται η γεύση και η υψηλή ποιότητα του προϊόντος. Αυτά τα κριτσίνια είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα υγιεινό και ποιοτικό σνακ, χωρίς να συμβιβαστούν στη γεύση ή την ποιότητα.

Συστάτικα

Αλεύρι σίτου Τ.70., νερό, αλεύρι σίτου ολικής, κρασί λευκό (περιέχει θειώδη, αραβοσιτέλαιο, τσικουδιά, ζάχαρη, μπέικιν πάουντερ (διογκωτικά: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο, άμυλο σίτου), αλάτι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούςκαι αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”2133″ kcal=”510″ protein=”10,1″ fat=”25,9″ saturated=”3,4″ carbs=”58,0″ sugars=”4,0″ fiber=”2,3″ salt=”0,6″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 200γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.