Κριτσίνια Καβρουμαδάκια ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τα κριτσίνια καβρουμαδάκια με φυσικά αρωματικά, λάδι και σουσάμι είναι ένα γευστικό και υγιεινό σνακ που μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε είδος πιάτου. Η χρήση ποιοτικών υλικών όπως τα φυσικά αρωματικά, το λάδι και το σουσάμι κάνουν αυτά τα κριτσίνια να ξεχωρίζουν στην γεύση τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι παρασκευάζονται σε μικρή κλίμακα από ένα οικογενειακό φούρνο στα Χανιά, δίνει στο προϊόν αυθεντικότητα και αξιοπιστία.

Η συνταγή των κριτσινιών καβρουμαδάκια έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Η χρήση φυσικών αρωματικών, χωρίς την προσθήκη τεχνητών συντηρητικών ή χρωστικών, καθιστά αυτά τα κριτσίνια πιο υγιεινά από άλλα εμπορικά προϊόντα. Αν αναζητάτε ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ, τα κριτσίνια καβρουμαδάκια με φυσικά αρωματικά, λάδι και σουσάμι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70, νερό, αραβοσιτέλαιο, αλάτι, μαγιά, σησάμι, σησάμι μαύρο.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούςκαι αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1793″ kcal=”425″ protein=”14,2″ fat=”10″ saturated=”2,4″ carbs=”68,9″ sugars=”4,9″ fiber=”1,1″ salt=”0,9″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 200γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.