Καλογερικό Melko

Περιγραφή

Το Καλογερικό είναι ένα κρητικό χειροποίητο ζυμαρικό με σχήμα σαν “σκαφάκι”, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σάλτσα. Η υφή του Καλογερικού είναι τόσο πλούσια και απαλή, που αναδεικνύει τη γεύση κάθε σάλτσας, ενώ το σχήμα του επιτρέπει στη σάλτσα να κρατηθεί στο εσωτερικό του. Οι καλύτεροι συνδυασμοί είναι με κόκκινες, όχι πολύ αραιές, σάλτσες, αλλά και με ικανοποιητικές ποσότητες τυριών.

Η παρασκευή του Καλογερικού γίνεται από μία οικογένεια στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να παράγει ζυμαρικά υψηλής ποιότητας. Η χρήση μόνο αγνών υλικών, όπως το 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου και το νερό, εξασφαλίζει ότι το Καλογερικό είναι πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Με την χειροποίητη παραγωγή του ζυμαρικού, εξασφαλίζεται η ποιότητα και η μοναδικότητα κάθε μπουκιάς, κάνοντας το Καλογερικό μια εξαιρετική επιλογή για το τραπέζι.

Συστατικά

100% Σιμιγδάλι σιταριού, νερό.

Διατροφικά στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1508″ kcal=”356″ protein=”11″ fat=”1,9″ saturated=”0,4″ carbs=”75″ sugars=”5″ fiber=”3,3″ salt=”0,03″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ. και του ενός κιλού.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.