Ελαιόλαδο Extra Παρθένο Μανούσος 1Lt. & 5Lt.

Ελαιόλαδο Extra Παρθένο Μανούσος 1ltΠροέρχεται από ανώτερης ποιότητας ελιές αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους. Η γεύση του είναι φρουτένια και το άρωμά του φρέσκο, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για σαλάτες. Διατίθεται σε 1L και 5L.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το ελαιόλαδο είναι η βάση της μεσογειακής διατροφής και συμμετέχει σε αμέτρητα φαγητά που απολαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας. Στο νομό των Χανίων, όπου και παράγεται το ελαιόλαδο “Μανούσος”, διαθέτοντας όλη την απαραίτητη τεχνοτροπία και γνωρίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια για το κάθε βήμα που πρέπει να ακολουθηθεί, εγγυάται γι’ αυτό το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία, η οποία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τη συντήρησή του και τη διατήρηση αναλλοίωτων των πολύτιμων συστατικών του, της γεύσης, της υφής και του αρώματός του. Για ακόμη καλύτερη διατήρηση, προτείνεται να αποθηκεύεται σε σκοτεινό σημείο, σε θερμοκρασία κάτω των 22°C.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”3700″ kcal=”900″ protein=”0″ fat=”100″ saturated=”14″ carbs=”0″ sugars=”0″ fiber=”0″ salt=”0″]

Βάρος

Kαθαρό βάρος: 1lt. και 5lt.