Περιγραφή
Το παραδοσιακό βιολογικό κριθαράκι είναι ένα ζυμαρικό που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε γεύμα. Αυτό που το καθιστά τόσο ξεχωριστό είναι το μυστικό που βρίσκεται στην κρητική γη: το σιτάρι και το νερό. Το σιτάρι, που αλέθεται για να παραχθεί το σιμιγδάλι, καλλιεργείται σε αγνά χωράφια της Κρήτης, χωρίς χημικά ή λιπάσματα.
Ακόμα και το νερό που χρησιμοποιείται για την ποτίση των σιταριών ελέγχεται προσεκτικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε πιθανότητα μόλυνσης. Έτσι, αυτό το κριθαράκι προσφέρει μία ποιοτική και υγιεινή επιλογή, που ενσωματώνει την αγνότητα της κρητικής φύσης και της κουζίνας της.