Βιολογικό Καλογερικό Melko

Περιγραφή

Το Καλογερικό Βιολογικό Melko είναι ένας υγιεινός και νόστιμος τρόπος για να απολαύσεις μια γεύση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Αποτελείται από 100% πιστοποιημένο βιολογικό σιμιγδάλι και νερό, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Το σχήμα του θυμίζει ένα μικρό σκαφάκι, κάτι που το καθιστά ιδανικό για να συνδυάσεις με οποιαδήποτε σάλτσα επιθυμείς – είτε είναι κόκκινη ή λευκή. Επιπλέον, το Melko είναι εξαιρετικά συμβατό με διάφορα τυριά, προσθέτοντας ένα νόστιμο και ξεχωριστό άγγιγμα σε κάθε μπουκιά.

Η επιλογή ενός υγιεινού και βιολογικού προϊόντος όπως το Καλογερικό Βιολογικό Melko είναι επίσης μια καλή επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για μια διατροφή με βάση τα φυσικά συστατικά. Επιπλέον, η απλότητα του προϊόντος δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να προσθέσει τη δική του προσωπική πινελιά στη συνταγή, δημιουργώντας ένα πιάτο που θα ικανοποιεί τα γούστα του.

Συστατικά

Σιμιγδάλι, νερό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1493″ kcal=”352″ protein=”12″ fat=”1,5″ saturated=”0,3″ carbs=”75″ sugars=”3,3″ fiber=”3,3″ salt=”0,02″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασία των 400γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.