Αγκινάρα Κρήτης σε Ελαιόλαδο ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Το λαχανικό αυτό είναι πολύτιμο φάρμακο, με πληθώρα θρεπτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων. Εκτός των άλλων, κάνει καλό στο συκώτι, βοηθάει στην πέψη, στη μείωση της χοληστερίνης, συμβάλλει στην αποτροπή της οστεοπόρωσης, του αλτσχάιμερ, του καρκίνου, ενώ εντάσσεται και σε διαιτολόγια που στοχεύουν στο αδυνάτισμα. Η αυθεντική γεύση του ελαιολάδου σε συνδυασμό με την τραγανή αγκινάρα είναι ασυναγώνιστη.Το βάζο αυτό είναι φτιαγμένο με πολύ μεράκι από μία οικογένεια στο Ρέθυμνο από τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Συστατικά

Φρέσκια αγκινάρα 60%, παρθένο ελαιόλαδο 33%, ξίδι (περιέχει θειώδη), αλάτι, πιπέρι σε κόκκους.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”498″ kcal=”119″ protein=”3,19″ fat=”8,4″ saturated=”1,174″ carbs=”10,26″ sugars=”0,91″ fiber=”0″ salt=”0,087″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 340γρ. και των 2,9 κιλών.

Καθαρό Βάρος: 340γρ

Στραγγιστό Βάρος: 210γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.