Αγκινάρα Κρήτης σε Ελαιόλαδο ‘Μανούσος’

Σε απόθεμα Μ/Δ . , , .

Περιγραφή

Το λαχανικό αυτό είναι πολύτιμο φάρμακο, με πληθώρα θρεπτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων. Εκτός των άλλων, κάνει καλό στο συκώτι, βοηθάει στην πέψη, στη μείωση της χοληστερίνης, συμβάλλει στην αποτροπή της οστεοπόρωσης, του αλτσχάιμερ, του καρκίνου, ενώ εντάσσεται και σε διαιτολόγια που στοχεύουν στο αδυνάτισμα. Η αυθεντική γεύση του ελαιολάδου σε συνδυασμό με την τραγανή αγκινάρα είναι ασυναγώνιστη.Το βάζο αυτό είναι φτιαγμένο με πολύ μεράκι από μία οικογένεια στο Ρέθυμνο από τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Συστατικά

Φρέσκια αγκινάρα 60%, παρθένο ελαιόλαδο 33%, ξίδι (περιέχει θειώδη), αλάτι, πιπέρι σε κόκκους.

Διατροφικά Στοιχεία

Ανά100g
Ενέργεια498kJ / 119kCal
Πρωτείνη3,19g
Λιπαρά8,4g
Κορεσμένα1,174g
Υδατάνθρακες10,26g
Σάκχαρα0,91g
Ίνες0g
Αλάτι0,087g

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 340γρ. και των 2,9 κιλών.

Καθαρό Βάρος: 340γρ

Στραγγιστό Βάρος: 210γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.