Αγγουράκι Τουρσί ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τραγανό αγγουράκι. Ένα υπέροχο μεζεδάκι χειμώνα – καλοκαίρι. Τραγανό εξωτερικά με τη χαρακτηριστική γλυκόξινη γεύση του το αγγουράκι τουρσί δίνει ένταση σε ό,τι συνδυάσουμε, burger, ποικιλία για μεζέ ή σαλάτα. Συνοδευτικό και στις νηστείες. Ιδανικός μεζές για κρασάκι και μπυρίτσα. Η λέξη τουρσί (torsh=ξινό) είναι περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά.

Συστατικά

Ελληνικό αγγουράκι 55%, νερό, ξίδι, (περιέχει θειώδη), αλάτι, ζάχαρη, σινάπι, κρεμμύδι, καρότο, άνηθος, μαύρο πιπέρι.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”101″ kcal=”24″ protein=”1,4″ fat=”0,2″ saturated=”0″ carbs=”4,2″ sugars=”2,5″ fiber=”0″ salt=”1,3″]

Βάρος

Καθαρό Βάρος: 690γρ

Στραγγιστό Βάρος: 380γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.