Κριτσίνια Γραβιέρας ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Τα κριτσίνια με γραβιέρα Κρήτης είναι ένα παραδοσιακό σνακ που συνδυάζει την αρωματική γεύση τυριού με την αφράτη ζύμη των κριτσινιών. Φτιαγμένα από αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές σε έναν μικρό οικογενειακό φούρνο των Χανίων, τα κριτσίνια αυτά είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας. Η γραβιέρα Κρήτης προσθέτει στο σνακ αυτό μια βαθιά και παραδοσιακή γεύση τυριού που συνδυάζεται τέλεια με την απαλή γεύση της ζύμης. Τα κριτσίνια είναι επίσης πολύ αφράτα, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για σνακ ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Η προετοιμασία των κριτσινιών με γραβιέρα Κρήτης απαιτεί πολλή φροντίδα και μεράκι από τους φούρναρες του μικρού οικογενειακού φούρνου. Η συνταγή προέρχεται από παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αγνά και φυσικά. Ο συνδυασμός της γραβιέρας Κρήτης με το λευκό κρασί και το κονιάκ δίνει στα κριτσίνια αυτά μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση. Η γραβιέρα Κρήτης προσδίδει στα κριτσίνια μια βαθιά και παραδοσιακή γεύση τυριού, η οποία συνδυάζεται τέλεια με την απαλή γεύση της ζύμης. Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η φροντίδα που δίνεται στην παρασκευή τους, κάνει τα κριτσίνια με γραβιέρα Κρήτης ένα ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας, που μπορεί να απολαύσει κάποιος με τους φίλους του ή ακόμα και μόνος του.

Συστατικά

Αλεύρι σίτου Τ.70, νερό, κρασί κόκκινο (περιέχει θειώδη), πυρηνέλαιο, γραβιέρα 12% (περιέχει γάλα), ζάχαρη, αλάτι, διογκωτικό: ανθρακικά άλατα νατρίου, μπέικιν πάουντερ, (διογκωτικά: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο, άμυλο σίτου) πιπέρι μαύρο.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, προϊόντα με βάση το γάλα, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), άλλους ξηρούς καρπούςκαι αυγό.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1940″ kcal=”462″ protein=”12,8″ fat=”18,1″ saturated=”12,0″ carbs=”61,4″ sugars=”3,0″ fiber=”1,1″ salt=”1,2″]

Βάρος

Καθαρό βάρος: 200γρ.

Τρόπος Συντήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.