Ανθόγαλο Κρήτης (Στάκα) Σητείας 300-600gr – Ψημένη

 Ανθόγαλο Κρήτης (Στάκα) Σητείας 300-320gr – ΨημένηΤο ανθόγαλο είναι «η τσίπα», η κρούστα που κάνει το γάλα και ιδιαίτερα το πρόβειο όταν μείνει μερικές ώρες ξεσκέπαστο και εκτός ψυγείου. Είναι κρητικό προϊόν και βασικό συστατικό του ευρέως γνωστού κρητικού γαμοπίλαφου. Μπορεί όμως κανείς να το απολαύσει και με αβγά ή μακαρόνια αλλά και σε πίτες.

Σε απόθεμα Μ/Δ , , .

Περιγραφή

 Ανθόγαλο Κρήτης (Στάκα) Σητείας 300-320gr – ΨημένηΤο ανθόγαλο είναι «η τσίπα», η κρούστα που κάνει το γάλα και ιδιαίτερα το πρόβειο όταν μείνει μερικές ώρες ξεσκέπαστο και εκτός ψυγείου. Είναι κρητικό προϊόν και βασικό συστατικό του ευρέως γνωστού κρητικού γαμοπίλαφου. Μπορεί όμως κανείς να το απολαύσει και με αβγά ή μακαρόνια αλλά και σε πίτες.