Βολβοί σε Ελαιόλαδο ‘Μανούσος’

Περιγραφή

Οι βολβοί ή αλλιώς ασκορδουλάκοι, αποτελούν έναν σημαντικό κρητικό μεζέ, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και γεύση. Ως κρεμμυδοειδείς βολβοί, τρώγονται βραστοί και μπορούν να απολαυστούν είτε σκέτοι είτε μέσα σε σαλάτα, προσφέροντας ένα διαφορετικό πιάτο στο τραπέζι.

Συνδυάζονται τέλεια με όσπρια και κρεατικά, καθώς και με άλλα συστατικά της κρητικής διατροφής. Υποστηρίζεται ότι συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης, καθιστώντας τους ένα από τα υγιεινότερα τρόφιμα. Η παραγωγή τους εξασφαλίζει ότι δεν περιέχουν κανενός είδους συντηρητικά ή πρόσθετα, προσφέροντας έτσι ένα αγνό και ποιοτικό προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε.

Συστατικά

Ελληνικοί βολβοί 65%, παρθένο ελαιόλαδο 8%, ξίδι (περιέχει θειώδη) 4%, αλάτι, σκόρδο, ρίγανη.

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”184″ kcal=”44″ protein=”1,765″ fat=”1,229″ saturated=”0,28″ carbs=”5,45″ sugars=”9,99″ fiber=”0″ salt=”0,039″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 340γρ. και 3,5 κιλών.

Καθαρό Βάρος: 340γρ.

Στραγγιστό Βάρος: 200γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό & δροσερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.