Μαστέλο Αγελάδας Χίου

Περιγραφή

Το μαλακό τυρί Μαστέλο από αγελαδινό γάλα είναι το πιο περιζήτητο και το πιο αγαπητό. Είναι νοστιμότατο ωμό, αλλά ολοκληρώνεται γευστικά ψημένο στη σχάρα. Λόγω της σύστασής του, το μαλακό τυρί Μαστέλο όταν ψήνεται στη σχάρα, αναδύει τη γαλατένια γεύση του που το χαρακτηρίζει. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι δε λιώνει, αποκτώντας μαστιχωτή υφή χωρίς να χάνει το σχήμα του. Ψήνεται εύκολα και γρήγορα σε σχάρα ή αντικολλητικό τηγάνι.

Συστατικά

Αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1456″ kcal=”348″ protein=”24,3″ fat=”27,2″ saturated=”17,2″ carbs=”1,6″ sugars=”0,1″ fiber=”0″ salt=”1,66″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασία των 400γρ περίπου.

Τρόπος διατήρησης

Διατηρείται στο ψυγείο στους 3°C.