Ξίδι Κρητέλι

Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Το Κρητέλι είναι ένα παραδοσιακό και αυθεντικό ξίδι που παράγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, χρησιμοποιώντας τοπικά σταφύλια και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Το ξίδι αυτό ξεχωρίζει για τη δυνατή γεύση και το έντονο άρωμά του, προσφέροντας μια ξεχωριστή νότα στα πιάτα που συμμετέχει.

Στη μαγειρική, το Κρητέλι ξίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση τροφίμων, σε ντρέσινγκ για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες και πολλά άλλα πιάτα που απαιτούν ένα ξύλινο ξίδι με έντονο χαρακτήρα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό και το γυάλισμα των ασημικών, όπως και άλλα ξίδια.

Βάρος

Καθαρό βάρος: 390ml.